افراد شاغل و مدیران موفق هم نمیتوانند بهصورت 24 ساعته در طول هفت روز هفته مشغول به کار باشند. هر انسانی نیاز به تفریح و استراحت دارد و چه خوب میشود که در زمان استراحت هم مطالب جدیدتری برای موفقیت کسب کرد. یکی از بهترین تفریحها دیدن فیلم است و چقدر عالی میشود که در کنار فیلمهای بدون محتوای کاری خود، فیلمهایی ببینند که بتوانند از آنها نکات آموزندهای را کسب کنند. در ادامهی مقاله برای شما دوستان عزیز چند فیلم را معرفی میکنیم که با دیدن آنها علاوه بر سرگرمی و استراحت میتوانید به کسب تجارت ارتباطی، کاری و مدیریتی برسید.
Tommy boy
این فیلم به کارگردانی پیترسکال در سال 1995 در کشور آمریکا ساخته شد. کریس فارلی، دیوید اسپید از جمله ستارگان این فیلم محسوب میشوند.
ماجرای فیلم مربوط به پسری به اسم تامی است که پدر او کارخانه بزرگی دارد و بعد از فوتش تجربهی ادارهی این مجموعهی بزرگ به او میرسد. با تماشای این فیلم که در عین کمدی بودن، هم طنز تلخ و کنایهآمیزی است، میتوانیم به تجاربی که تامی در ادارهی کارخانه بدست میآورد برسیم. میتوان آموخت که در کنار سادگی و شاید بیتجربگی در زمینهی کاری چگونه میتوان از نقطهی صفر به صد رسید. کریس فارلی در این فیلم در پی مشکلات زیادی که پیدا کرد توانست مهارتهای فروش را پیدا کند و به این نکتهی مهم برسد که مشتریان بیش از وابستگی به شعارهای گوشنواز و اصول و فنون مذاکره، در ارتباط مستقیم با گوش دادن به نیازهای مشتریان و پاسخ همزمان آنها باعث رضایت بیشتر مشتری میشود.
The Pursuit Happiness
این فیلم به کارگردانی بریل موچینو و بازی ویل اسمیت، تندی نیوتون در سال 2006 در کشور آمریکا ساختهشده است.
فیلمنامهی این فیلم داستانی واقعی از کریس گاردتر سیاهپوست است که خردهفروشی اسکنرهای پزشکی میکند و اوضاع مالی بسیار بدی دارد و با سیاستهای خود بعد از گذشت زمانی به یک میلیونر بزرگ تبدیل میشود که سی درصد سهام او ارزش دومیلیون دلار داشت. کریس گاردنر در این فیلم توانست نشان دهد که شغل فروشندگی بهعنوان یک شغل مثبت و تغییردهنده زندگی است و با به کار بردن سیاستهای صحیح ارتباطی میتوان بهراحتی در هر زمینهای به موفقیت رسید.
Baby Boom
این فیلم به کارگردانی چارلز شایر و بازیگری دایان کیتِن، هارولد رامیس در سال 1987 در کشور آمریکا ساخته شد. داستان این فیلم داستان یک زن موفق در زمینه کاری و بیزینس است که به فوت اقوام خود مسئولیت نگهداری یک کودک به گردن او انداخته میشود و به خاطر مشکلات نگهداری کودک در زمنیه کاری خود دچار ضعف میشود و کار خود را از دست میدهد. این خانم ورشکسته ناامید نمیشود و با اندک پول خود مزرعهای میخرد و در کنار فرزند ناخواندهی خود به تولید محصول جدیدی میکند و او به موفقیت بینظیری دست مییابد. در این فیلم میتوان آموخت که مشکلات مانع پیشرفت انسانها نمیشود بلکه با به دست آوردن تجربه، آنها را به سمت موفقیت جدیدی میکشاند.
Salesman
فیلم 85 دقیقهای دستفروش به کارگردانی آلبرت میزلز در سال 1992 در کشور آمریکا ساخته شد. این فیلم با توجه به اینکه بازیگران معروفی ندارد ولی به دلیل ارزش هنری و آموزشی و تاریخی که دارد تحت حمایت کتابخانهی گنگره آمریکا قرارگرفته است.
در این فیلم به تماشای چهار دستفروش کتاب انجیل در بوستون مینشینیم، و میبینیم که چگونه در بین قشر کمدرآمد نفوذ کرده و با صحبتها و گردهماییها که با موضوع فروش کتاب مقدس انجیل است چگونه مردم را متقاعد به خرید هر آن چیزی که نیاز دارند ولی آن را ندارند میکنند.
Money Ball
این فیلم به کارگردانی بنت میلر و بازیگری برت پیت و جونا هیل در سال 2011 در کشور آمریکا ساختهشده است و برخلاف فیلمهای قبلی که در رابطه با موفقیت کسبوکاری و فروشندگی بود به بیان موفقیت در مدیریت میپردازد. این فیلم داستانی ورزشی دارد و با به تصویر کشیدن ضعف یک مدیر در کارش و از دست دادن بهترین بازیکنهای خود به دلیل نداشتن سیاست مدیریتی مناسب میپردازد، که بعد از گذشت زمان و آشنایی او با فردی باتجربه در این زمینه توانست بحران خود را برطرف کند و به موفقیت چشمگیری برسد.